Sundance TSE

Közösségi Munka

Egyesületünk tagjai olyan emberek, akik örömmel kapnak. De!

Még nagyobb örömmel adnak. Adnak mikor fellépnek, adnak mikor tanítanak. Sokat gondolkodtunk, hogyan adhatnánk még többet, még valamit, amit a tánccunkkal el tudunk érni. A csoportok legfiatalabb tagjai megszavazzák minden évben, hogy egy egy kiválasztott rendezvényünk, melyet szervezünk, kinek illetve milyen egyesület/csoport segítésére történjen.

Egyik ilyen kezdeményezésünk az általunk szervezett Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny megyei döntőjének bevétele volt. Melyet a bajai árva cicáknak és kutyáknak ajánlottunk fel.

Soron következő rendezvényünkön 2018. decemberében a Baptista szeretetszolgálat cipősdoboz akciójába kapcsolódtunk be. Tudjuk, hogy szerencsések vagyunk, mert mi megkaphattuk a sorstól, hogy elmehetünk táncórára, lehet szép flitteres ruhánk és nem meglepő, hogy kapunk karácsonyi ajándékot. Vannak akik nem ilyen szerencsések, ezért kértük közönségünket, hogy a gálaműsorra ne belépőjegyet vegyenek, hanem mindenki hozzon magával egy cipősdoboznyi ajándékot. E kezdeményezés eredményekébb megszámlálhattalan mennyiségű ajándékhoz juttattuk a rászoruló gyermekeket.

Részt vettünk a Tesco “Ön választ, mi segítünk” pályázatán, mely projektben együtt dolgoztunk a sikerért az Összefogás a bajai cicákért segítőivel. Minden hétvégén a bajai Tesco folyosóján táncoltunk, remélve, hogy ezzel is megköszönhetjük a belénk fektetett bizalmat és bízva benne, hogy ha megdolgozunk érte akkor megnyerhetjük a legmagasabb összeget. Sajnos ez nem így történt, de nem csükkedtünk, ez is erősebbé és összetratóbbá tett minket és a helyi közösség azon tagjait akik szeretik és tisztelik csapatunkat.