Sundance TSE

Képzések

01.

— Kezdő táncórák

Ha szeretsz táncolni, de még sosem vetted rá magad, vagy félsz, mert azt látod, hogy akik a színpadon táncolnak fellépésen, vagy táncházakban sokkal nagyobb tudással rendelkeznek mint Te, akkor EZ a csapatod! Kortól nemtől függetlenül bárki jelentkezhet és a megfelelő csoportba irányítjuk. Senki sem úgy született, hogy tudott táncolni, akiket látsz és tetszik a táncuk, azok is mind eljöttek a kezdő tanfolyamra. Több ezer embert megtanítottunk már és hidd el, Téged is meg fogunk! 🙂

Tanulható táncok: Blues, angolkeringő, bécsi keringő, foxtrott, salsa, samba, cha-cha, rumba, rocky.

Semmit sem kell magaddal hozni, csak a párodat, ha van, egy kényelmes ruhát, cipőt és a jókedvedet.

02.

— Haladó táncórák

Egész évben tartó táncóráinkra azokat várjuk nagy szeretettel, akik úgy érzik heti 1-2 alkalommal részt tudnak venni és a mindnenapjaik kis részévé tudják tenni a társasáncot. Előképzettséggel rendelkező táncosok számára előnyös ez a foglalkozás. Alkalmanként 60 perc. Bármilyen korosztály részt vehet. Felnőtteknek heti egy gyerek-juniuor-ifi csoportoknak pedig heti 2 alkalommal tartunk órát. Az 5 standard és 5 latin amerikai táncot gyakoroljuk, figurai ismereteket bővítünk, technikai elemeket pontosítunk és a lehető legtöbb szabadtáncot biztosítjuk.

03.

— Ovis csoport

Minden kis óvodást nagy szeretettel várunk, akik nagycsoportosok, vagy elérték már a nagycsoportos kort. Táncok amiket megtanulhatnak: blues, samba, cha-cha, rocky, salsa, keringő, country. Figyelünk a helyes testtartás kialakítására, mozgásfejlesztésre, a helyes testkép kialakítására, játékos, szórakoztató ritmusgyakorlatokkal sajátíthatják el a picik a fent felsoroltakat. Minden héten csütörtökön 16.15-17.00 óráig

04.

— 8 hetes tánctanfolyamok

Ezen a tanfolyamon 2 hét alatt megtanulhatsz 9 táncot heti egy alkalommal 60 perces órák keretén belül. Táncok: Blues, angolkeringő, tango, bécsi keringő, foxtrott, samba, cha-cha, rumba, jive.

Minden jelentezőt tudásszint és eddigi tánctanfolyamos képzettsége alapján a számára legmegfelelőbb csoportba teszünk, így mindenki aki ilyen rövid idő alatt magas szintű tudást szeretne elsajátítani, vagy csak alapokat illetve vezetés- követés technikákat szeretne tanulni könnyen megtalálhatja számítását.

05.

— Intenzív társastánc tanfolyamok

Az intenzív társastánc tanfolyam egy rövidlejáratú, mégis annál hasznosabb csoportos foglalkozásunk. Ha a mai rohanó világban úgy érzed nem tudsz sok időt és energát szánni a táncok megtanulására, nincs időd elmenni egy több hónapokon át tartó tanfolyamra, akkor ez a Te csoportod. Heti 4 alkalommal, vagy egy szombat/ vasárnap alatt megtanítjuk neked az alaplépések mellett azokat a figurákat, melyeket valóban használhatsz majd bálakban, bulikon. Nincs kötöttség, nincs kellemetlenség, ha közbejön más és nem tudsz heti rendszerességgel járni, senki sem fog neheztelni rád. Mindenki boldogan végzi el ezt a tanfolyamot.

06.

— Lady Latin

Minden olyan fiatal lány, hölgy, asszony csoporja, akik szeretik a zenét, táncot, szeretnének mozogni, formálódni, tanulni új táncokat, de nincs táncpartnerük. Szeretnének kicsit kilépni a szüre hétköznapokból. Nőies mozdulatok gyakolása, kibontakoztatására alkalmas ez a csoport. Minden nap dolgozunk, gyereket nevelünk, tesszük a dolgunkat és egy idő után néha már nem tudjuk, hogy kik is vagyunk. Jól esne egy szép smink, haj, ruha, szép cipő és egy kicsit átmozgatni a testünket. A nőies mozgás mellett erősítő és táncos izmokat fejlesztő órák ezek.

07.

— PreUnion-Újrakezdő

Ha táncoltál már régebben, de szívesen visszajönnél, akár versenyző votál, akár szabadidődben táncoltál, ez a legjobb csapat számodra. Szívesen táncolnál, van múltad, de tudod magadról, hogy akkora energiabefektetéssel, mint régen már nem tudnád bevállalni, mégis hiányzik neked, akkor jelentkezz nálunk! PreUnoin csapatunk minden olyan régi környékbeli táncost vár szeretettel, aki vissza vissza kacsintgat a tánc világába, de nem szeretne már versenyezni.

08.

— Esküvői táncoktatás

Az esküvő az egyik legszebb és legkülönlegesebb életesemény, melyre megéri energiát, időt szánni. Esküvői táncoktatásunk keretein belül magánórákon és csoportos órákon való részvételre is van lehetőség.

Csoportos órák:
Minden olyan táncot elsajátít a pár ezen órák alkalmával, melyet az esküvő teljes időtartama alatt használhat, illetve megtanulja a nyitótánca, gyertyafénykeringője alaplépéseit. Az órákon más párokkal együtt készülhetnek a nagy nap alapvető táncaira.

Magánórák:
Külön személyre szabottan foglalkozunk a párossal és egyedi kívánságaikkal a koreográfiát illetően. Javaslatot teszünk, amennyiben tanácstalanok a mai tredekkel kapcsolatban.

Sok esetben az ifjú pár a barátaival szeretné megnyitni az estét. Erre is van mód, hiszen mi sem jobb érzés, mint mikor a hozzán kközel állók is részt vállalnak e nemes “feladatban”.

09.

— Szalagavatós táncoktatás

Több, mint 50 szalagavatós tánccsoport került már ki a szárnyaink alól. A komolyabb táncoktól kezdve a lazább, bulizósabb, humorosabb koreográfiáig. Igen, volt több nehéz osztályunk már, igen volt, hogy egyszerre 120 diák táncolt reggel 6.10kor a próbán, de minden perce megérte, mert ezeket a koreográfiákat és saját magadat is büszkén nézed majd vissza sok-sok év múlva. Szerintünk fontos, hogy szép, minőségi táncban vegyél részt az osztályoddal, hiszen ez az utolsó közös nagy munkátok az érettségi előtt. A képek öngamukért beszélnek. Tökéletes térformák nagy létszámban, komoly, elegáns koreográifiák, eszeveszett elszabadult őrület, fejenállás, repülő osztályfőnök egy charleston közben és a táncórák hangulata, ami sosem eseménytelen.

10.

— Magánórák

A magánórák pároknak vagy olyan szóló hölgyeknek és uraknak alkalmasak, akik szeretnének megtanuéni táncolni, de zavarban vannak a közösségben való tánc során. Felkészítjük őket, hogy magabiztosan, gátlások nélkül, magas szinvonalú tánctusdással, bátran mozogjanak a parketten a későbbiekben.

Jelentezési határidő: egész évben folyamatos

Partnerünk