Köszöntünk az Eurythmie oldalán!

Alapfokú Művészetoktatási intézmény

Bemutatkozás

Művészeti Iskolánk alapításának célja, hogy otthont adjon minden gyermeknek, aki érzékeny a művészetekre és sporttevékenységekre.

Intézményünk magasszínvonalú oktatási és pedagógiai rendszert kíván kiépíteni és fenntartani, mely arra hivatott, hogy a német és a magyar kultúrát ötvözze. Megtartva a magyarságtudatot, ápolva a német gyökereket. Segítse a kultúrák közötti kapcsolatépítést és kommunikációt.

Jó hangulat

Profi oktatás

Névadónk

Mancz Alexandra:

7 éve táncolok versenyszerűen, így elmondhatom, hogy a tánc nem csak a mindennapjaim részévé, hanem a szenvedélyemmé is vált.

Elképesztően sok szempontból hozzájárult a  motorikus-, testi-, valamint a személyiségfejlődésemhez. Már egészen fiatalon lehetőségem adódott a tánc szeretetét, jelentőségét és mindazt a tudást, melyet a Sundance-ben sajátítottam el, az egyesület csoportos és privát óráinak keretein belül, valamint a Baja Ritmusa televíziós show-műsor egyik szereplőjeként, tovább adni. Egyetemi tanulmányaim miatt jelenleg Németországban táncolok, ahol magas osztályos versenytáncossá fejlődtem, melyhez a biztos alapot mindenféleképpen a Sundance-nek és ezzel együtt Pestality Biankának köszönhetem.

Bár már nem vagyok az egyesület “oszlopos tagja”, mai napig aktívan részt veszek a különböző projektekben, hisz a szívem mélyén örökké Sundance-es maradok!

Iskolánkról mondták

5/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.